Hirdetés

Így tervezte az összehajtható mobilját a Samsung



|

A Samsung nemrég arról beszélt, hogyan lett koncepcióból valódi termék a Galaxy Fold.

Hirdetés

Bár elég nehezen indult a Galaxy Fold pályafutása, a Samsung büszke arra, ami végül lett belőle. Az összehajtható mobil tervezése óriási kihívást jelentett, ezért a Samsung most egy rövid bejegyzésben emlékezett vissza arra, hogyan lett a koncepcióból valódi termék. 

Hirdetés

A gyártó több mint 1000 prototípust készített különféle anyagokból, és a napi használatú tárgyakból - mint a könyvek vagy pénztárcák - merített ihletet. A mérnökök végül a befelé hajtható dizájn mellett döntöttek, hogy védjék a képernyőt. A készülék súlyelosztását is egyenletessé tették, hogy jobb legyen azt kézben tartani. 

Igyekeztek a legjobbat kihozni a bezárt és a kinyitott állapotból is. Összezárva keskeny és könnyen tartható a mobil, de 6 kamerájának hála bárhogy, bármikor lehet vele fotózni. Nyitott állapotában kétkezes használatra optimalizálták, az ujjlenyomat-olvasó pedig azért került oldalra, hogy mindig elérhető legyen. 

A Samsung fő célja az volt, hogy prémium érzete legyen az összehajtható mobilnak, de az közben egy "zöld" termék is legyen, környezetbarát anyagokból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.