Hirdetés

Versenyelőnybe került a Samsung az összehajtható mobilok piacán



|

Exkluzív megállapodást írt alá a Samsung, így csak ez a gyártó kaphat egy darabig az ultravékony védőüvegből.

Hirdetés

A Samsung exkluzív megállapodást írt alá a Dowoo Insis vállalattal, így kizárólag a dél-koreai gyártó kap majd az ultravékony védőüvegekből, amelyek forradalmasíthatják az összehajtható okostelefonokat. 

Hirdetés

A cég jelenleg havi 500 000 ilyen védőüveget tud gyártani. Az üveg elvileg kevesebb, mint 100 mikométer vastagságú, talán 30 mikrométer, vagyis vékonyabb, mint egy emberi hajszál. Ennek ellenére sokkal ellenállóbb annál a műanyagnál, amit a Galaxy Fold képernyőjére húztak. 

A vállalat 12 milliárd dél-koreai von befektetést kapott a Samsungtól a megállapodás keretében. Az együttműködés hosszú távú is lehet, a Samsung pedig még több pénzt pumpálhat bele a kapacitás növelése érdekében. 

A Samsung jövőre már 5-6 millió összehajtható mobilt adna el, vagyis a Dowoo is rá kell kapcsoljon a gyártásra. A készletek miatt aggódhat a Samsung, a többi gyártó miatt viszont nem kell, ugyanis a Dowoo senki másnak nem ad el ilyen védőüveget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.