Hirdetés

Az AirDrophoz hasonló megosztási funkción dolgozik a Samsung



|

A Galaxy készülékek között villámgyorsan lehetne képeket, videókat és egyebeket cserélgetni az új funkcióval.

Hirdetés

Sok androidos felhasználó irigyli az Apple AirDrop megosztási funkcióját, amivel bárhol, villámgyorsan lehet képeket, fájlokat, linkeket küldeni iOS-es és MacOS-es készülékek között. A Samsung is hasonlón dolgozik. A Quick Share célja azonos lesz az AirDropéval, és könnyű fájlmegosztást tesz lehetővé a Galaxy eszközök között. 

Hirdetés

A felhasználók így fotókat, videókat és más fájlokat is megoszthatnak majd, de csak más Samsung eszközök felhasználóival. Az XDA még egy APK-hoz is hozzájutott, de tesztelni egyelőre nem tudta az újítást. 

A tippek szerint az új Quick Share a Galaxy S20 mobilokon debütál majd, február 11-én, az Unpacked rendezvényen jelentik be hivatalosan. Az XDA szerint a megosztott fájlok akár 1 GB méretűek is lehetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.