Hirdetés

Segít a kiterjesztett valóság, ha elfelejtetted, hogy hová parkoltál



|

A PinDrive nevű AR-app segít az iPhone-tulajdonosoknak, ha elfelejtették, hogy hol az autójuk.

Hirdetés

Mióta az Apple ARKitje elstartolt, a fejlesztők igyekeznek jobbnál jobb ötletekkel előállni, és hasznosabbá tenni a kiterjesztett valóságot. Ez egy olyan funkció, amit az okostelefon kijelzőjén, a kamera segítségével tapasztalhatunk meg, virtuális elemeket helyezve a valódi világról látott képre. 

Hirdetés

Az új appok között sok a játék, a virtuális vonalzó vagy a bútortervező, de most van egy új parkolási segéd is. Annak nagyszerű megoldás ez, aki gyakran elfelejti, hogy hová parkolt az autójával. 

A parkolás után elegendő néhány lépésre az autótól elindítani a PinDrive nevű alkalmazást, majd ráirányítani a kamerát a járműre. Később, amikor nincs meg az autó, akkor elég megnyitni az appot, majd a kamerán keresztül a virtuális jelölőt követni. 

Természetesen az ARKit előtt is voltak már hasonló parkolási segédek, azok viszont csak GPS alapján jelölik meg az autót egy térképen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.