Hirdetés

Segít spórolni a mobilneteddel a Google



|

Az új Datally app nem csak megmutatja, hogy mire megy el a mobilos adatforgalmunk, de spórolni is segít a mobilnettel.

Hirdetés

A Google legújabb androidos alkalmazása Datally névre hallgat, és azért készült, hogy segítsen az embereknek megérteni, mire megy el a mobilinternetes adatforgalmuk. 

Hirdetés

Mivel a mobilnetes elérés és adatforgalom sok esetben még ma is igen drága lehet, ezért nem árt tudni, hogy mely appok zabálják fel a keretet. 

A Datally segít ennek kiderítésében, illetve a spórolásban is. A használatot óránkénti, napi, heti és havi bontásban is tudja mutatni. A Data Saver funkcióval az app blokkolja továbbá a háttérbeli adathasználatot, és valós időben követi is azt az appok használata során. Ha egy app adathasználatát túl magasnak ítéljük, egyetlen érintéssel blokkolhatjuk. 

A Datally értesít továbbá, ha van a közelben nyilvános WiFi. A Google hónapokig tesztelte az appot a megjelenés előtt, és a mérései szerint az emberek akár 30 százalékkal is csökkenthetik ennek hála a mobilnetes adatforgalmukat. Android 5.0 fölött bármilyen készülékre telepíthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.