Hirdetés

Segítség a szülőknek: több mint 400 interaktív mese szerezhető most meg teljesen ingyen!



|

Androidon és iOS-en is élvezhetjük a multimédiás élményekben gazdag alkalmazást, a Samsung-készülékek tulajdonosai pedig extra jogosultságnak örülhetnek.

Hirdetés

Az utóbbi évek egyik legjobb hazai kezdeményezése az Androidon és iOS-en megjelent BOOKR Kids Mesetár alkalmazás, amely a 3-11 éves korosztály számára gyűjti össze a gyermekirodalom legjobb műveit, interaktív játékokkal, közismert színészek (pl. Gálvölgyi János, Szabó Győző) által tolmácsolt felolvasással és narrációkövető szövegkiemeléssel fokozva az élményt.

A normál esetben évi 9900 forintért elérhető platform most a Samsunggal együttműködésben nyári akciót hirdetett, így augusztus 31-ig bármely támogatott androidos vagy iOS-es készüléken (beleértve a táblagépeket is) ingyenesen férhetünk hozzá a különleges gyűjteményhez.

Hirdetés

A felhasználók több kategóriában válogathatnak, a repertoárban minden megtalálható a magyar és külföldi kötelező olvasmányoktól a modern mesekönyveken át a készségfejlesztő alkotásokig. A Samsung Galaxy mobilok tulajdonosainak pedig különösen jó hír, hogy a partnerség révén plusz 9 hónapnyi, tehát összesen 1 évnyi díjmentes hozzáférésre jogosultak, amelyhez ezen a weboldalon kell regisztrálniuk június 30. éjfélig.

A BOOKR ajánlatával már csak azért is érdemes élni, mert július első hetében teljesen megújult felhasználói élménnyel jelentkezik az alkalmazás, gördülékenyebb és modernebb kereteket ígérve, immáron számítógépeken is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.