Hirdetés

Senki sem tudja, hogy mit akar a fura mobiljával az Essential



|

Andy Rubin és az Essential elkezdték mutogatni a távirányítóra hasonlító új mobilt, ami nem feltétlen biztos, hogy okostelefon.

Hirdetés

Nagy figyelem övezte Andy Rubint, az Android atyját, és az Essentialt, amikor bedobták a mélyvízbe az első okostelefonjukat. Ez nem lett azonban túl népszerű, ráadásul többé nem is lehet belőle vásárolni. Rég tudjuk, hogy a cég dolgozik a következő mobilján, de ezt elég nagy csend övezte. 

Hirdetés

Andy Rubin most azonban megosztott néhány képet egy szokatlan magas mobilról, amelynek a kezelőfelülete is igen szokatlan lett. Ezután az Essential is beszállt újabb fotókkal és még kevesebb részlettel. 

A szakértők, a felhasználók és a média teljesen zavarodottak, senki sem tudja, hogy mit akar az Essential, amely mobilként hivatkozik az újdonságra, de nem mondja rá azt, hogy telefon is. Az biztos, hogy nagyon hosszúkás a kialakítás, a kezelőfelülete pedig a képeken láthatóak szerint alakulhat. 

Hivatalosan Project Gem néven fut az eszköz, amellyel az Essential újraértelmezné a mobil fogalmát. Most kezdődnek a laboron kívüli első tesztek, azt viszont senki nem tudja, miért lenne ez több vagy jobb, mint egy normál okostelefon. Egyelőre az sem biztos, hogy Android fut-e rajta - az is lehet, hogy kiegészítő lesz, esetleg távirányító. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.