Hirdetés

Elkaszál három funkciót a Facebook



|

Három appot is nyugdíjba küld a Facebook, ugyanis alig volt olyan, aki használta azokat.

Hirdetés

Hasonlóan a többi óriáshoz, a Facebook is szereti felvásárolni az ígéretes alkalmazásokat és fejlesztőket, illetve pénzt tenni a jövedelmezőnek tűnő ötletek mögé. Sok egyáltalán nem váltja be a hozzáfűzött reményeket. Így történt ez három Facebook-alkalmazással is. 

Hirdetés

A Facebook három alkalmazása nagyon nem volt népszerű. Ezeket az óriás vagy maga fejlesztette vagy felvásárolta. A Hello, a Moves és a tbh mennek nyugdíjba

A Hello három éve jelent meg, de csak Amerikában, Brazíliában és Nigériában. Ez egy tárcsázó volt, ami kombinálta a készüléken lévő adatokat a facebookos információkkal. A legtöbben nem is hallottak róla, még ott sem, ahol elérhető volt. A tbh sem örvendett nagy népszerűségnek: ezt a Facebook tavaly vásárolta fel, és névtelen közösségi platformot kínált vele az amerikai gimnazistáknak. Őket azonban egyáltalán nem érdekelte a lehetőség. 

A Moves még 2014-ben került a Facebook tulajdonába, és lehetővé tette a napi aktivitás naplózását: a sétákat, a biciklizést vagy a futást rögzítette. Ez július 31-én szűnik meg, a másik kettő a következő hetekben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.