Hirdetés

Sikeresebb az Oculus Quest 2, mint az összes Oculus headset együttvéve



|

A tavaly megjelent VR eszközből több példány kelt el, mint amennyit a cég a korábbi változatokból el tudott adni.

Hirdetés

Majdnem pontosan öt évvel ezelőtt, 2016. március 28-án jelent meg az Oculus Rift első, fogyasztóknak szánt változata, a CV1, és ugyancsak ebben az évben dobta piacra a PlayStation is a PlayStation VR-t. Ezzel beindult a virtuális valóság-alapú gaming új kora, de igazán csak mostanában futhat fel, amikor már egyszerűen beállítható, megfizethető eszközök között válogathatunk.

A Bloomberg készített interjút a Facebook Reality Labs alelnökével, Andrew Bosworth-szel, aki elmondta, hogy az Oculus Quest 2 már az elmúlt néhány hónap alatt is elképesztő mértékben fogyott, októberi megjelenése óta többet vittek el belőle, mint az elődeiből összesen. Úgy látja, ezzel végre sikerült betörni a mainstream piacra.

Hirdetés

Az Oculus Quest 2 már 160 ezer forint környékén kapható, és PC, valamint vezetékek nélkül is működik. Ugyanakkor egy Oculus Link kábellel PC-re is köthető, így játszható vele a Half-Life: Alyx, a Medal of Honor: Above and Beyond, és lényegében minden, ami fontos. Akinek elég erős PC-je van, annak tényleg ez lehet az egyik legjobb választás, ár-érték arányban legalábbis biztosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.