Hirdetés

Simogatható lesz az HTC U csúcskészülék



|

Az Edge Sense funkciónak hála bizonyos műveletekhez elég lesz az okostelefon oldalát végigsimítani.

Hirdetés

A pletykák alapján az HTC hamarosan előáll egy új zászlóshajóval, amely azzal igyekszik felhívni magára a figyelmet, hogy a készülékház oldala érintésérzékeny lesz. Az Edge Sense funkció keretében a bal és a jobb oldalon is szenzorok figyelik az érintésünket, és segítenek bizonyos műveletek elvégzésében. 

Hirdetés

Az Android Headlines újabb titkokat fedett fel az okostelefonról. A ház oldala képes lesz például megkülönböztetni a rövidebb és a hosszabb érintéseket, vagyis több módon lehet majd irányítani a készüléket, anélkül, hogy a kijelzőhöz érnénk. 

A simogatással el lehet majd indítani a kamerát (vagy éppen fotózni), a Google Assistant szolgáltatást, az HTC Sense Companiont, képernyőképet készíteni, bekapcsolni a zseblámpát, videót rögzíteni, engedélyezni vagy letiltani a WiFi hotspotot, zárolni a képernyő forgatását vagy egyénileg megadott appot indítani. 

Az új okostelefon állítólag Qualcomm Snapdragon 835-ös processzort kap majd, 6 GB RAM-mal, maximum 128 GB tárhellyel, egy 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzővel és egy 3000 mAh-s akkuval. USB-C port lesz rajta, de jackcsatlakozó nem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.