Hirdetés

A Skype új funkciója a Zoom babérjaira tör



|

Appmentes videohívások lebonyolítását teszi lehetővé a Skype újdonsága.

Hirdetés

A Skype egy új funkciót villantott, amelynek a neve Meet Now. Az újítás lényege, hogy a felhasználóknak nem kell regisztrálniuk a szolgáltatásra vagy letölteniük az appot ahhoz, hogy videohívásokban vegyenek részt. A funkciót a népszerű riválistól, a Zoomtól vette kölcsön a szoftver, hiszen ez is lehetővé teszi a letöltés és bejelentkezés nélküli meetingeket a böngészőn keresztül. A program új eleme egészen pontosan úgy működik, hogy egy egyedi linket hoz létre, ami megosztható a konferenciahívás tervezett résztvevőivel, akkor is, ha nem használják a Skype-ot. 

Hirdetés

A linkre kattintás után megnyílik a Chrome vagy az Edge böngészőben a Skype webes kliense (más böngésző egyelőre nem támogatott), letölteni semmit sem kell külön, de  Skype appon keresztül is működik, bejelentkezés nélkül. A résztvevők ráadásul a Skype legtöbb funkcióját így is használhatják, például felvehetik a hívásokat vagy oszthatnak meg képernyőt. 

A Meet Now funkció ideális az első beszélgetésekhez, interjúkhoz, konferenciahívásokhoz és akkor, ha nem minden résztvevő használja a szoftvert általánosságban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.