Hirdetés

Smaragdzöldben is lesz Huawei Mate 20 Pro



|

Újabb képek és információk szivárogtak ki a Huawei következő zászlóshajójáról.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro fekete és kék színben elérhetőek lesznek. Más színről viszont eddig nem volt szó. A jelek szerint a kínai gyártó úgy döntött, hogy összesen négy különböző árnyalatban teszi elérhetővé az új modelleket. 

Hirdetés

A fekete és a kék mellett újdonságot jelent majd a sötétzöld lehetőség. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen zöldről van szó, de a leírások alapján úgy tűnik, hogy a Samsung smaragdzöld árnyalatát másolja le a Huawei. A dél-koreai gyártó még 2015-ben adta ki smaragdzöldben a Galaxy S6 edge készülékét. A smaragdzöld közönségkedvenc volt, de sajnos azóta sem tért vissza. Ez a Galaxy S10-zel változik, a Samsung visszahozza a kedvelt színt. A Huawei azonban megelőzheti a Samsungot ebben, hiszen a Mate 20 Pro már október 16-án debütál. 

A P20 Pro készülékről ismert, színátmenetes Twilight is elérhető lesz az előbb említett három szín mellett. A bemutatóig már egy hónap sincs, de elképzelhető, hogy addig további színek is felbukkannak. A szakértők szerint akár közönségkedvenc is lehet a smaragdzöld szín, ha ügyesen dolgozik a Huawei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.