Hirdetés

Új dizájnt tesztel a Snapchat



|

A hírfolyamot, a Snap Mapet és a saját műsorokat is érinti az új dizájn, amelynek zajlik a tesztelése.

Hirdetés

A Snap dolgozik rajta, hogy felújítsa a Snapchatet, amely továbbra is a meghatározó fő terméke. A szivárgások szerint kis számú felhasználóval egy új dizájnt tesztelnek, amit az androidos és az iOS-es tábor egyaránt tesztel. Itt a Snap Map és a saját videós műsorok is új helyre költöznek, de szintén vizsgálják azt az elrendezést, amelyben a legfontosabb hírek külön helyet kapnak az appon belül. Ezek a magazin stílusú történeteket egészítenék ki a felfedezés oldalon. 

Hirdetés

A Snapchat navigációs sávot is kap, így gyorsan megállapítható lesz, hol is vagyunk az appon belül. Ezek között érintéssel lehet majd váltani, simítani nem szükséges. A letisztult navigációra felhasználói visszajelzések miatt akarnak átváltani. 

A Snapchat legutóbb három éve frissült kinézetében, akkor az aktív felhasználók 2 százaléka pártolt el a szolgáltatástól. Tavaly sikerült újra lendületbe jönni, de ehhez kellett, hogy sok utált változtatást végül visszavontak. Jelenleg 218 millió ember használja a szolgáltatást naponta - a cég ennek ellenére nem nyereséges, és még mindig csak a középiskolákban tarol alapvetően, a felnőttek nem kedvelik, mert szerintük nehézkes a használata. 

Ti használjátok? Mit gondoltok róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.