Hirdetés

Snapdragon csúcsprocesszorral érkezik a legújabb ROG Phone széria



|

Sőt, az Asus mellett az OSOM is bejelentette, hogy az első készülékét a Snapdragon 8+ Gen 1 fogja hajtani.

Hirdetés

Nem vártak sok ideig a Qualcomm parnervállalatai, hogy bejelentsék a legújabb Snapdragon processzorral készülő okostelefonokat. A Snapdragon 7 Gen 1 és Snapdragon 8+ Gen 1 tegnap bemutatását követően már az Asus és az OSOM is megerősítette, hogy az amerikai gyártó jelenlegi legerősebb chipjével fejlesztik a legújabb készülékeket.

A Snapdragon 8+ képviseli a csúcsot, ez a Qualcomm új záslóshajója, míg a Snapdragon 7-es széria a középkategóriás készülékekbe kerül majd.

Hirdetés

Az Asus ROG Phone 5 nemcsak népszerű, hanem nagyszerű teljesítményt nyújtó, és jó kritikákat kapó készülék volt tavaly, sok rajongó hiányolta is, hogy a gyártó nem fejleszti a széria folytatását. Úgy tűnik, az Asus csak a Qualcomm bejelentésére várt, ugyanis azt követően már ki is derült, hogy érkezni fog a ROG Phone 6, amibe természetesen a lehető legjobb chip, a Snapdragon 8+ Gen 1 kerül. 

Az Asus mellett pedig az OSOM is megerősítette, hogy a gyártó első készülékét a Snapdragon 8 fogja hajtani. Az OSOM telefonján az Essential egykori munkatársai dolgoznak, egészen eddig csak kisebb kedvcsinálókat osztottak meg a hardverről és a szoftverről.

Egyelőre egyik telefon pontos megjelenési dátuma sem ismert, az OSOM készülékével kapcsolatban legutóbb a vállalat ügyvezetője, Jason Keats beszélt 2022 nyári debütálásról. A következő hónapokban tehát számíthatunk leleplezésekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.