Hirdetés

Soha nem akart még ennyi fiatal iPhone-t venni



|

A Piper Jaffray szerint a fiatalok 81 százalékának egy iPhone lesz a következő okostelefonja.

Hirdetés

A Piper Jaffray elvégzett egy felmérést, amelynek az eredménye alapján a fiatalok 81 százaléka úgy döntött, hogy iPhone lesz a következő okostelefonja. 

Hirdetés

A cég szerint mindez előre kedvez az Apple iPhone 7S, iPhone 7S Plus és iPhone 8 készülékeinek. A legutolsó hasonló felmérést tavaly ősszel végezték el, akkor 79 százalékban mondták azt a fiatalok, hogy iPhone-t vesznek és akarnak legközelebb. A megkérdezettek több mint 75 százaléka akkorra már iPhone-nal rendelkezett. 

Az Apple Watch már nem remekelt ennyire a viselhető eszközök kategóriájában. Ott a fiatalok inkább a Fitbitet kedvelik, 71 százalék szavazott a Fitbitre, és mindössze 10 az Apple Watch-ra. Mindössze 13 százalék tervez Apple Watch-ot venni a következő fél évben. 

Az Apple iPhone-fronton rekordeladásokra készül. Csak az iPhone 8-ból 70-95 millió fogyhat még az idei évben, legalábbis erre utal, hogy ennyi kijelzőt rendelt az utolsó negyedévre a Samsungtól az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.