Hirdetés

Sok a selejt, de decemberben talán már itt az iPhone X



|

A legyártott készülékek 10 százaléka sem felel meg a minőségi követelményeknek, csúszik a megjelenés.

Hirdetés

Az Apple legkisebb baja, hogy az emberek nem ejtik ki jól az iPhone X nevét. A nagyobb gondja az, hogy szinte biztos, hogy nem tudja tartani a november 3-i megjelenést, amit a készülékhez szeptember 12-én ígért. 

Hirdetés

Arról már több elemzőtől hallottunk, hogy az iPhone X ténylegesen csak decemberben, januárban vagy februárban kerülhet a felhasználók kezei közé, de ezt az információt most a Brightwire is megerősítette

Ezúttal nem a gyártást hátráltató okokról szólt a jelentés, hanem arról, hogy a legyártott iPhone X készülékeknek immáron kevesebb mint 10 százaléka felel meg a minőségi követelményeknek. Ez azt jelenti, hogy a gyártósorról legördülő készülékek több mint 90 százaléka nem alkalmas a kiszállításra. Az Apple-nek tehát komoly munkája van, ha valóban be akarja indítani a sorozatgyártást, ami elvileg az OLED-panelek és a 3D-s szenzorok miatt ilyen nehézkes. 

Az első 1 millió iPhone X decemberben jelenhet meg, azonban az elemzők 50 milliós előrendelésről beszélnek, tehát ez semmire sem lesz elég. Egyelőre úgy tűnik, hogy sok lesz a csalódott vásárló, aki a késés miatt inkább az iPhone 8, iPhone 8 Plus mellett dönt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.