Hirdetés

Sok androidost érdekel az iPhone SE



|

A CounterPoint Research elemzői szerint az androidos felhasználótábort is vonzza az olcsó iPhone.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben alapvetően a tesztek és a fogyasztók is lehúzták a 2020-as iPhone SE-t, ami a teljes piacot vizsgálva nem olcsó - nézzük csak meg a 400 eurós OnePlus Nordot 6 kamerával, 90 Hz-es, bámulatos kijelzővel, villámgyors töltéssel. Az iPhone SE akkumulátora nagyon kicsi, a képernyője elavult, a kávája vaskos. A hátrányok ellenére azonban az is tény, hogy nagyon erős chipet kapott, jó a kamerája és a többi iPhone-hoz képest a 200 000 forint alatti árával igazából kedvező vétel az Apple világában. Vagyis mindkét oldalon vannak előnyök és hátrányok, folyamatos trend, hogy a felhasználók egy része Androidról iOS-re vagy iOS-ről Androidra vált. 

Hirdetés

A CounterPoint Research kutatása szerint az iPhone SE-vel sok androidos tett egy próbát: a szokásosnál magasabb, 26 százalék volt ugyanis azoknak az aránya, akik a modell vásárlói közül korábban androidos eszközt használtak.

Ha maradunk az iPhone SE modellnél, akkor a vásárlók több mint 30 százaléka régebbi iPhone-t cserélt le erre a készülékre. Az elemzők szerint az iPhone 12 szériára nem jelent házon belül fenyegetést a kompakt Apple mobil, de az iPhone 11 széria eladásait ronthatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.