Hirdetés

Sok fotós trükkel kápráztat majd el a Galaxy S10



|

Tovább záporoznak a részletek az új csúcsmobilokról, ráadásul az eddigi legnagyobb szivárgás is felbukkant, amely minden specifikációt közölt.

Hirdetés

Az XDA olyan kódrészleteket fedezett fel, amelyek alapján a Samsung Galaxy S10 és a Galaxy S10+ még jobb szuperlassított videókat lesz képes felvenni. Gyakorlatilag kétszer olyan hosszú tartalmakat lehet majd rögzíteni, mint az előző zászlóshajókkal. Normál minőségben 0,8 másodpercet, 960 fps mellett pedig 0,4 másodpercet nyújt majd el a rendszer. Emellett a gyári videoszerkesztő a korábban rögzített, normál videókat is képes lesz szuperlassítani szoftveresen. Az XDA szerint a HDR10+ videofelvételi mód is támogatott lesz, illetve az ugyanilyen visszajátszás. 

Hirdetés

A kamera úgynevezett Best Shot funkciója a legjobb fotót keresi majd, és automatikusan fotóz, amikor mindent jónak lát. A bokeh effektes fotóknál lehetőség lesz normál háttérelmosásra, de a Google color pop funkcióját is elhozza a Samsung, vagyis az elmosott háttér fekete-fehérré is változtatható. A fekete-fehér fotózás és az oldalfény használata is támogatott lesz, de a fénnyel és a hatásokkal máshogy is tud majd játszani a Galaxy S10 kamerarendszere. A mesterséges intelligencia ügyesebb és okosabb lesz, új módokat kap, és az ultraszéles-látószögű kamerát is tudja automatikusan ajánlani. 

A Samsung hivatalos kedvcsinálói eközben megerősítették a képernyőbe ágyazott ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, a fordított vezeték nélküli töltés, és a 4K-s, optikai képstabilizátorral felturbózott előlapi kamera érkezését. 

A GSMArena pedig hozzájutott a végleges, hivatalos specifikációkhoz. A dokumentumok az eddigi legnagyobb szivárgásnak számítanak, és minden eddig pletykált apró részletet megerősítenek. Bár apróbb nyelvi hibák megkérdőjelezik a hitelességét, a neves szivárogtatók (mint Ice Universe, MMDDJ, Max. J és Roland Quandt) mind egyetértenek abban, hogy tényleg ilyenek lesznek a végleges Galaxy S10 csúcskészülékek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.