Hirdetés

Sok minden kiderült a Galaxy S9-ről



|

Egy dél-koreai jelentés újabb részleteket szállított a sokat fejlődő kameráról és az egyéb specifikációkról.

Hirdetés

Bár még több mint egy hónapra vagyunk a Samsung következő zászlóshajóinak a bemutatójától, a szivárgások megállíthatatlanok. A legutóbbi dél-koreai jelentés például a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ kameráiról, valamint az egyéb specifikációiról árulkodott. 

Hirdetés

A pletykák alapján a Galaxy S9 egyetlen 12 megapixeles hátlapi kamerát kap, míg a Galaxy S9+ modellre kettő is kerül ebből. Mindegyikben közös viszont, hogy két rekeszérték van feltüntetve, f/1.5 és f/2.4. Ez azt jelenti, hogy a piacon ezeknek a modelleknek a lencséi engedik majd be a legtöbb fényt, de a rekeszérték módosítható lesz, akárcsak egy DSLR gépnél. 

A technológia nem új, a kínai W2018-ban már működik. A Galaxy S9-nél az értéket előre kell majd beállítani, a nagyobb modell egyszerre két képet tud készíteni, így erre nem lesz szükség. A komplex algoritmusoknak hála mindennél szebb képekre számíthatunk. 

Az előlapra elvileg mindkét modellen egy 8 megapixeles kamera kerül, autofókusszal és íriszfelismerő funkcióval. 

A kijelzők 5,77 és 6,22 hüvelykesek lesznek, állítólag 4 és 6 GB RAM kerül ezekbe az új készülékekbe. Az akku mérete 3000 és 3500 mAh lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.