Hirdetés

Sok újdonságot hozott a legújabb Microsoft Edge böngésző



|

Megérkezett a Chromium-alapú Microsoft Edge böngésző legújabb, 86-os verziója, amelybe több új funkció is került.

Hirdetés

Sokáig küzdött egymással a Chrome és a Firefox, végül azonban utóbbi népszerűsége megcsappant, és a Chrome lett az úr.

A Microsoft nagyon szeretné ezt az uralmat megtörni az új, Chromium-alapú Edge böngészőjével, ezért folyamatosan tesz hozzá extra funkciókat. Most megérkezett az Edge 86-os verziója, és ebbe is került pár újdonság; az új lapokon például már saját képeket is be lehet állítani. 

Hirdetés

Nem csak a dizájnt segít az új verzió feldobni, a biztonságot is fokozza. A felhőben tárolt jelszavakat már képes összehasonlítani a kiszivárgott jelszavakkal, és figyelmeztet is, ha gondot észlel. Elvileg jobban mennek a letöltések, illetve már manuálisan kényszeríthetőek a weblapok az IE módban való betöltésre. 

Jobb lesz PDF-eket is nézegetni, van tartalomjegyzék a könnyebb navigációhoz, és kisebb képernyőn is minden funkció használhatóvá válik. A szövegkiemeléseket már érintőtollal is el lehet végezni, és a görgetés is simább lesz.

Az Edge frissítése magától megtörténik majd a háttérben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.