Hirdetés

Sokak által várt funkcióval bővül a Netflix



|

Frissül a Netflix androidos appja, a tartalmak lejátszásának immáron a sebessége is állítható lesz.

Hirdetés

Előfordul, hogy egy film vagy sorozat bizonyos részei olyan érdekesek, hogy lelassítanánk a lejátszást. Vagy épp feltekernénk, mert unjuk magunkat. A Netflix ilyen téren újít, és az androidos app felhasználói számára hoz el egy régóta várt funkciót, amely a lejátszás sebességét teszi testreszabhatóvá. A lassítás 0,5x és 0,75x lehet, a gyorsítás 1,25x és 1,5x érték mellett állítható be. 

Hirdetés

A YouTube ilyen téren még mindig fölényben van egyébként, ott 0,25x és 2x beállítás is akad. A lassítás és gyorsítás mindenesetre a letöltött tartalmaknál is alkalmazható. 

A Netflix ezt az újítást még tavaly kezdte el tesztelni, akkor sokan tiltakoztak ellene, mert szerintük nem kellene megváltoztatni a tartalom bemutatási módját. A tartalom minőségével azonban elvileg nem lesz gond, erről például a hangmagasság automatikus korrekciója is gondoskodik. Alapértelmezésben pedig minden, mindig normál lejátszási sebességgel indul. Pozitív visszajelzések esetén iOS-re és webes felületre is érkezik az űjítás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.