Hirdetés

Sokak új kedvence lett a TikTok-klón, ami fizet, ha videót nézel



|

A Zynn igencsak népszerűvé vált Androidon és iOS-en is. Persze mézesmadzag van azért a buliban.

Hirdetés

Kétség kívül napjaink egyik legnépszerűbb mobilos alkalmazása TikTok, amin keresztül világszerte rengetegen osztanak meg egymással rövid videókat nap mint nap. Nemrég azonban elég komoly kihívót kapott a kínai app. Május elején jelent meg a Zynn, amiből mindössze pár hét leforgása alatt az App Store egyik legnépszerűbb alkalmazása lett, de a Google Play Store-on is komoly sikereket ért el. Már első ránézésre egyértelmű lehet, hogy az app egy TikTok-klón, de a funkcióit tekintve picit érthető is a hirtelen jött népszerűség.

Hirdetés

A Zynn ugyanis valódi pénzt fizet a felhasználóinak videók nézéésért, illetve akkor is jutalom jár, ha valaki meghívja a barátait. Ráadásul elvileg nem átverésről van szó, ugyanis találni az interneten bizonyítékot arra, hogy valóban megtörtént a kifizetés, de biztonsági okokból azért még nem ajánlanánk senkinek a mohó telepítést és tartalomfogyasztást, mert az ilyen alkalmazások azért több szempontból is gyanúsak lehetnek. Az app egyébként egy kínai startup, a Kuaishou tulajdona, ráadásul a vállalatot egy igazi kínai óriás, a Tencent is megtámogatta nemrég 2 milliárd dollárral.

A fentieket figyelembe véve simán elképzelhető, hogy a Zynn tényleg komoly vetélytársa lehet a későbbiekben a TikTok-nak, de azért várjuk meg, mire fut ki ez az egész, mert ugyebár olyan, hogy "ingyen pénz" nem létezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.