Hirdetés

Sokat fejlődhetnek kamerában a Xiaomi okostelefonok



|

Innentől kezdve egy házon belüli divízió foglalkozik a Xiaomi készülékek kameráinak fejlesztésével.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Xiaomi okostelefonok hivatalosan is jönnek Európába, és nemrég az is kiderült, hogy a kínai gyártónak igen komoly tervei vannak az európai piacon. Talán mindezek után az sem túl meglepő, hogy a Xiaomi létrehozott egy házon belüli divízióit a kamerák fejlesztéséhez. 

Hirdetés

Bár a Xiaomi Mi Mix 2s komoly fejlődést mutat, sajnos a Xiaomit egyáltalán nem lehet egy lapon emlegetni a mobilfotózás csúcsát képviselő gyártókkal és azok zászlóshajóival. A Xiaomi azonban szeretne felzárkózni a riválisokhoz, és ezért indítja el ezt az új részleget. 

Lei Jun ügyvezető egy belső levélben beszélt az új divízió létrehozásáról. A jelek szerint a mobilfotózás kiemelt fontosságúvá válik a Xiaomi számára, ami nem túl meglepő, hiszen a vásárlók számára is egyre fontosabb. Mindezek miatt az új divízió feladata az lesz, hogy gondoskodjon róla: az új okostelefonok olyan csúcsminőségű kamerát kapjanak, ami önmagában elcsábítja a vásárlókat. 

Azt persze nem tudni, hogy mikor jöhet az első olyan termék, ami már profitál mindebből. Valószínűleg az új részleg még nem állt össze annyira, hogy bármilyen érdemi pluszt tudjon hozzátenni a Mi 7 zászlóshajóhoz, ami már májusban bemutatkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.