Hirdetés

Sokat fejlődik az androidos Office



|

Biztonságosabbak és sokoldalúbbak lesznek az Office-appok, a frissítéseket szeptemberben mindenki megkapja.

Hirdetés

Az Office Insider program résztevői elméletben már megkapták az androidos Office-appok legújabb frissítéseit és funkcióit. A Word, az Excel és a PowerPoint egyaránt frissültek

Hirdetés

Az appok nem csak biztonságosabbak lettek, a felhasználói élmény is javult. A Word például immáron valós időben mutatja, hogy a közösen, másokkal szerkesztett dokumentumokban ki hol tart, dolgozik, vagy mit változtat. 

Mindhárom Office-app blokkolja továbbá a kártékony hivatkozásokat a dokumentumokban, munkafüzetekben és prezentációkban, ezzel pedig minden eddiginél jobb a biztonság a programokban. 

A Wordben könnyebbé vált az üres oldal beszúrása, ez már csak egyetlen érintést igényel. A PowerPoint felhasználói is örülhetnek, immáron ugyanis Androidról is megoldható az animációk hozzáadása a diákhoz. 

Az újításokat elméletben minden felhasználó megkapja szeptemberben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.