Hirdetés

Sokat fejlődött az iOS-es Firefox



|

Többek között éjszakai móddal és QR-kódolvasóval újított a Firefox 8.0 iOS-en.

Hirdetés

A Mozilla legutóbb az iOS-es Firefox böngészőjét frissítette: az app számos újdonságot kapott a szokásos fejlesztések mellett. 

Hirdetés

A mostani módosítások előkészítették a terepet a Mozilla Quantum projektjéhez, amelyen keresztül a vállalat a következő-generációs webes engine-t szeretné kifejleszteni, és még az év vége előtt komoly fejlődést adna a felhasználók kezébe. 

Az egyik aktuális újdonság az éjszakai mód lett, ami csökkenti a kijelzőt fényerejét, ezzel kevésbé terheli a szemeinket. Akad továbbá egy QR-kódolvasó is, ami a böngészőn keresztül, appok nélkül képes a kódok visszafejtésére. 

A fülek használata szintén gördülékenyebb lett, továbbá a támogatott e-mail-kliensek között már ott van az yMial is. Nem maradtak el persze a hibajavítások és apróbb módosítások sem, a YouTube-nál és más videomegosztóknál például többé nem fagy le a kép, miközben megy a hang. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.