Hirdetés

Sokkal egyszerűbbé vált fontos fájljaink áthelyezése a Windowsban



|

Frissül a OneDrive és a SharePoint, egyszerűbb lesz a fájlok mozgatása.

Hirdetés

Nem volna meglepő, ha mostanában a Microsoft leginkább a Windows 11 csiszolgatásával lenne elfoglalva, de úgy tűnik, hogy az új operációs rendszer mellett másra is jut idejük a redmondi fejlesztőknek.

Például tervben van a felhasználói élmény javítása két elég fontos platformon.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy némileg felfrissítik a másolás és beillesztés működését a OneDrive és SharePoint kapcsán, ami leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a jövőben felhasználóbarátabb lesz a fájlok átpakolása. Ezt úgy kívánja elérni a csapat, hogy alapból több fájlt, mappát és helyet érünk majd el az áthelyezés során, és így gyorsabban intézhetjük el a másolási folyamatot.

A terv az, hogy október közepétől kezdve fokozatosan teszik elérhetővé a friss felületet egyes felhasználók számára, november közepe táján pedig esedékes lehet a rendes megjelenés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.