Hirdetés

Sokkal gyorsabb ujjlenyomat-olvasót épít a Galaxy Note 20-ba a Samsung



|

A Galaxy Note 20-ba építendő második-generációs ultrahangos Qualcomm szenzor nagy fejlődést ígér a Galaxy S20 modellekhez képest.

Hirdetés

A Qualcomm tavaly decemberben mutatta be a második-generációs ultrahangos ujjlenyomat-olvasó szenzorát, amelynek a neve 3D Sonic Max. Az eredeti megoldáshoz képest 17-szer nagyobb szenzorméretről beszélhetünk, ami a kétujjas azonosítást is támogatja már. Ross Young, a DSCC ügyvezetője úgy tudja, hogy a Samsung Galaxy Note 20 mobilokba már ezt a szenzort építik be. Konkréten először ezekbe kerülhet ilyen technológia. 

Hirdetés

Young azt is tudni véli, hogy a Galaxy Note 20 mobilok szelfikameráját középre fúrják, akárcsak a Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10+ esetében. Ezúttal 6,42 és 6,87 hüvelykes kijelzőkre számíthatunk, de csak a nagyobb modell kijelzője tudja majd a 120 Hz-es képfrissítést. Mindehhez 16 GB LPDDR5-ös RAM is jár majd, az akku kapacitása pedig valahol 4000 és 5000 mAh között lesz. 

A Galaxy Note 20 és Galaxy Note 20+ mobilokat a Galaxy Fold 2-vel egyszerre, augusztusban mutatja be a várakozások szerint a Samsung. Young pedig úgy értesült, hogy mindegyik kapható lesz legkésőbb szeptember elejére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.