Hirdetés

Sokkal jobb kamerát ígér az Essential új zászlóshajója



|

A következő okostelefon kamerája sokkal jobb lesz - ezt maga az Essential ígérte meg.

Hirdetés

Az Essential Phone az iPhone X érkezéséig egyedi okostelefonnak számított, és a legtöbben ezt tartják az első olyan modellnek, amely elhozta a szenzorsávok korát. Az Essential egyik nagy gondja azonban az a sok közül, hogy az eszköz kamerája nem jó. 

Hirdetés

A dupla kamera nem nyújt elég jó teljesítményt, ráadásul a hozzá tartozó app teljes katasztrófa volt a megjelenéskor. Ezt folyamatosan javítják frissítésekkel, de az emberek benyomása még mindig az maradt, hogy az Essential Phone nem ér fel kamerában a legjobbakhoz. 

Az Essential most elismerte ezt a problémát, és azt ígérte, hogy a következő okostelefonja már sokkal jobb kamerás funkciókat hoz magával. Az új generációnál jelentős fejlesztésen megy át a kamera, a gyártó igyekszik figyelni a vásárlóinak az igényeire. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy az Essential Phone utódja mikor mutatkozhat be. Ha a múltból merítünk, akkor valamikor a nyáron, de persze nehéz tippelgetni, hiszen a cégnek eddig egyetlen mobilja volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.