Hirdetés

Sokkal tovább bírhatja a következő vezeték nélküli fejhallgatód



|

Jobb üzemidőt és teljesítményt garantál a CES-en bemutatott Qualcomm QCC5100 chip.

Hirdetés

A Qualcomm bemutatott egy olyan új rendszerchipet, amelyet vezeték nélkül fej- és fülhallgatókba szán. A cég szerint ez kétszer akkora teljesítményt garantál, mint az elődje, ráadásul kevesebbet fogyaszt. 

Hirdetés

Ennek hála a Qualcomm QCC5100-as lapkájával szerelt eszközök jobb teljesítményt és hosszabb üzemidőt nyernek majd. Új funkciók támogatása is megoldott, többek között a zajszűrési technológia fejlődik. 

A 32 bites, 2-magos chip integrált hibrid, aktív zajszűrést támogat, emellett pedig a hangfelismerő algoritmusokat is kezeli, továbbá alacsony energiahasználat mellett is felébreszthető a megfelelő kulcsszavakkal. 

Az újdonság támogatja a Bluetooth 5.0-t, LE-t, aptX és aptX HD audiót, továbbá a 192kHz-es, 24 bites tartalmakat. 

Egyelőre egyetlen gyártó sem jelentett be erre építő terméket, azonban a Qualcomm szerint lesznek referenciamegoldások, amelyekre bármelyik cég építhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.