Hirdetés

Sokkal ügyesebben küld fájlokat a WhatsApp



|

Az üzenetküldő már bármilyen fájlt képes továbbítani, és a JPEG képeket többé nem tömöríti össze.

Hirdetés

Fontos frissítést kapott legutóbb a WhatsApp, sokak kedvenc üzenetküldő alkalmazása. Az app immáron képes gyakorlatilag bármilyen fájltípus küldésére és fogadására. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy mindegy, hogy PDF dokumentumot, ZIP archívumot, XLS táblázatot vagy APK fájlt akarunk elküldeni, a WhatsApp segít a megosztásban. A méretbeli korlátozás Androidon 100 MB-os, iOS-en 128 MB-os. 

További remek hír, hogy innentől kezdve a JPEG képeket sem próbálja betömörítve optimalizálni az app - ehelyett eredeti minőségben küldi el a fotókat. 

A legutóbbi verzióban több kép elküldésekor a WhatsApp már egybecsomagolja a fotókat, tehát a beszélgetés nem lesz elárasztva egy rakás új üzenettel. 

A frissítésnek hála változott itt-ott a kezelőfelület is, főként hívás közben. A bejövő hívásra fölfelé simítással lehet válaszolni, nem pedig oldalra húzással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.