Hirdetés

Sokoldalú a HP legújabb táblagépe



|

Szokatlan módon hidalja át a laptop és a táblagép közötti szakadékot a HP Spectre Folio.

Hirdetés

A HP meglehetősen szokatlan módon hidalja át a tabletek és a laptopok közötti szakadékot az új hibridjével. A Spectre Folio alapvetően egy táblagépnek néz ki, lecsatolható billentyűzetes tokkal. A bőrtok viszont a géphez van építve. 

Hirdetés

Az október 29-től, 1300 dollártól fölfelé elérhető Spectre Folio zárt állapotban egy bőrrel bevont jegyzetfüzetnek tűnik, ugyanakkor tabletként és laptopként egyaránt bevethető a speciális toknak hála. 

A 13,3 hüvelykes, full HD-s, 400 nit fényerővel rendelkező kijelzőt Gorilla Glass védőüveggel vonták be. A digitális toll 4096 szintű nyomásérzékenységet garantál íráskor és rajzoláskor. 

A motorháztető alatt egy Intel Core i7-8500Y Aber Lake-Y CPU található (vagy Core i5-8200Y), ami az alacsony fogyasztásnak hála akár 18 órás üzemidőt is támogat az 54,28 Wh-s akkumulátorral. 

A passzív hűtésű géphez 8 GB LPDDR3-1866-os memória jár, 256 GB-os M.2 SSD-vel, négy hangszóróval, Thunderbolt 3 és USB-C portokkal, jackcsatlakozóval. A Thunderbolt porton keresztül tölthető is a gép.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.