Hirdetés

Így mozizzunk egy jól felszerelt autó áráért



|

Az OLED tévé túlzottan kispolgári, és amúgy is éppen van otthon közel nyolcmillió forint? Akkor irány a bolt!

Hirdetés

Rögtön az elején ledobjuk az atombombát, és elmondjuk, hogy a Sony által kreatívan LSPX-A1-nek nevezett projektor ára nem kevesebb, mint 30.000 dollár, ami körülbelül 7.600.000 forintnak felel meg. Ennyiért például már minimális kiegészítéssel kapható Skoda Superb is, csak azt nyűgös bevinni a nappaliba, hogy filmet nézzünk rajta. 

Hirdetés

A Sony kivetítője egyébként 5.000 dollárral drágább, mint a tavalyi modell, tehát már az sem volt olcsó, ám cserébe egész jó dolgokat tud, így például azt, hogy mindössze 25 centire kell tenni attól a felülettől, melyre a projekció történik, és már így is képes háromméteres megjelenítést produkálni, 4K-s felbontásban.

Ám a kép még nem minden, hiszen ahhoz, hogy teljes legyen az élmény, szükség van hangra is, már amennyiben az ember nem kifejezetten némafilmeket néz. Az LSPX-A1 ilyen téren is jól teljesít, köszönhetően a Glass Sound Speakernek, mely 360 fokban szórja a hullámokat két magas, három közép, és egy mély hangsugárzón keresztül.

A középső hangszóró eleve úgy lett kialakítva, hogy a kivetítésre használt falnak fordítva természetes módon javul a "hangérzet", de azért a Sony is érzi, hogy a 30 000 dollárt meg kell támogatni némi marketinges cukormázzal, ezért a sajtóközleményében így fogalmaz:

"Az alumínium kerettel és a fa polccal az LSPX-A1 kiegészíti a lakásdekorációt, és sokkal inkább néz ki prémium bútordarabnak, mint robusztus komponensekből álló szórakoztató rendszernek." Szép szöveg, de az tény, hogy aki ilyen kategóriájú otthoni műszaki eszközt vásárol, az legalább annyira ügyel az esztétikára is, mint a tudásra, szóval akire épp ráesett egy kisebb bank, most kezdhet készülődni az utalásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.