Hirdetés

Alaposan megkönnyíti a fényképezőgépes vlogolást a Sony



|

Állványnak is használható a beépített lábakkal rendelkező, Bluetooth-on keresztül működő markolat.

Hirdetés

A Sony legújabb kamerás kiegészítője a GP-VPT2BT, amelynek a neve szokásos módon nem túl kreatív. A termék annál hasznosabb a vloggerek számára, akik fényképezőt használnak. Ez ugyanis a Sony tükör nélküli fényképezőihez Bluetooth-on át kapcsolódik. A 140 dolláros kiegészítőnek hála kábelek nélkül lehet dolgozni, a portok védettek, a fogás sokoldalúbb, így lényegesen könnyebb és praktikusabb a mindennapi használat.

Hirdetés

Az új markolat az Alpha A9 II, A9, A7R IV, A7R III, A7 III, A6600, A6400, A6100 modellekkel kompatibilis, illetve az RX100 VII és RX0 II fényképezőkkel is. Minden szükséges gomb rajta van, ami kell, és a beépített lábaknak hála állványnak is könnyedén használható. 

A gyártó szerint a pornak és a párának is ellenáll az újdonság, de ezt nem garantálják. Némi negatívum, hogy mivel a markolat saját akkuról megy, ezért használat előtt azt is érdemes feltölteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.