Hirdetés

Váratlanul gyorsan frissült Android 10-re a Sony Xperia 1 és Xperia 5



|

Összesen 8 mobilt frissít Android 10-re a Sony, és a prémium modellekkel kezdi: Android 10-et kapott az Xperia 1 és az Xperia 5.

Hirdetés

Nagy meglepetésre a Sony is viszonylag hamar elindította az Android 10-et az okostelefonjaira. Összesen 8 Xperia kap Android 10-et, értelemszerűen a legdrágább modellekkel kezd a gyártó. 

Hirdetés

Az Xperia 1 és az Xperia 5 felhasználói sorban kapják meg az értesítést a frissítésről. A szoftver 55.1.A.0.748-as buildszámmal érkezik, november 1-i biztonsági javításokkal. Az Android 10 a sötét módot és az új gesztusvezérlést is elhozza a készülékekre. 

A csomag 725 MB-os, és a visszajelzések szerint már globálisan is elérhető. Persze több hullámban érkezik, de Európában elvileg már majdnem mindenkihez megérkezik a következő napokban. 

Érdemes megjegyezni, hogy egyes felhasználók arra panaszkodnak, hogy a frissítés hatására gond van a hívásokkal és az adatkapcsolattal, valamint nem gyári launcher mellett az alkalmazásváltóval. 

A maradék 6 Xperia a jövő év elején kaphat Android 10-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.