Hirdetés

Csúszik az Xperia 1 II megjelenése



|

Japánban áprilisról május végére tolódott az új csúcsmobil megjelenése, vagyis jó eséllyel más régiókban is később jön.

Hirdetés

Sokan várják már az Xperia 1 II megjelenését, ugyanis nagyon ígéretes csúcsmobilról van szó. Nemrég a Twitteren szellőztette meg a gyártó, hogy április végén számolhatunk a készülék boltokba kerülésével, sajnos azonban nagyon úgy fest, hogy tovább kell várnunk. Az NTT docomo ugyan szintén áprilisi dátumot listázott, de nemrég változtatott az Xperia 1 II termékoldalán, és a megjelenési dátumot is átírta. 

Hirdetés

Az  oldal szerint az új Sony csúcskészülék csak május végén jelenhet meg, így a KDDI után egy másik nagy japán szolgáltató is csak késéssel hozza el az Xperia 1 II-t. 

Bár az utóbbi napokban április végi európai megjelenésről cikkeztek a médiában mindenhol, ráadásul a Sony spanyol leányvállalatának tweetjére hivatkozva; sajnos kiderült, hogy nem jön napokon belül az új okostelefon. Többen rámutattak, hogy a közösségi felületeken kiadott információk gyakran még akkor sem pontosak, ha a gyártó fiókjából teszik azokat közzé. Most is valami kavarodás történhetett, így aki jackcsatlakozós, 21:9-es és szupermodern Sony csúcsmobilra vágyik, annak legalább bő egy hónapot kell még várnia. A tippek szerint igazából június elejére várható a szélesebb körű megjelenés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.