Hirdetés

21:9-es kijelzőt és nagyobb akkut hozott a Sony Xperia L4



|

Emellett tripla kamerát is kapott az új modell, amely így alaposan ráver tudásban az elődjére.

Hirdetés

Itt az új Xperia L4, amivel a Sony sok újdonságot hozott az elődhöz mérten. Alapvetően az Xperia 1-ből merített a gyártó, hiszen adott a tripla hátsó kamera, a 21:9-es kijelző és az oldalsó ujjlenyomat-olvasó. A kijelző 6,2 hüvelykes, 21:9-es képarányú HD+ felbontású LCD, vagyis a Sony tartja magát a magas 21:9-es elrendezéshez. Így elvileg két app párhuzamos futtatása is jobb lehet. 

Hirdetés

Az Xperia L4 hátul egy 13 megapixeles fő kamerát kapott fázisérzékelős autofókusszal. Ezt egy 5 megapixeles ultraszéles kamera és egy 2 megapixeles mélységérzékelő segíti, vagyis nem prémium kategóriás kamerarendszerre kell gondolni. Inkább csak jelzésértékű a több kamera megléte... Előre pedig egy 8 megapixeles szelfikamera jutott egy kis bevágásba. 

Sajnos erő tekintetében nem jeleskedik az Xperia L4. Ami azt illeti, ugyanazt a MediaTek Helio P22 lapkát és 3 GB RAM-ot hozza, mint az elődje. A tárhely viszont megnőtt 64 GB-ra, és maradt a jackcsatlakozó is. Az akku is nőtt, 3580 mAh-s, ami mai értelemben nem nagy, a Sonynál viszont már annak számít (az Xperia L3-ban például csak 3300 mAh-s volt). Tavasztól, kékben és feketében kapható az új modell, az ára ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.