Hirdetés

Február 24-én jönnek az új Sony Xperia mobilok



|

A szebb napokat megélt gyártó a pletykák szerint az Xperia 5 Plus csúcsmobillal próbálja majd felhívni magára a figyelmet.

Hirdetés

A Sony végre megszólalt, így már nem csak pletykák vannak az Xperia okostelefonok jövőjét illetően. Sejtettük, hogy az idei MWC-n jön pár új modell, de most már ez hivatalosnak tekinthető. A Sony az új készülékeket február 24-án mutatja be, és már a meghívókat is kiküldte a sajtónak. 

Hirdetés

Élő stream is lesz a bemutatóról. De mit is mutathat be a Sony? Állítólag az Xperia 5 Plus lesz az új prémium csúcsmobilja, amivel az Xperia 1 és az Xperia 5 vonalat viszi tovább. A névválasztás továbbra is közel érthetetlen a szakértők szerint. 

Emellett lesz egy középkategóriás friss Xperia mobil is, abba a Snapdragon 765-ös chipet építik majd be. Emlegetnek továbbá egy Xperia 3-at is, de többen úgy vélik, ez az Xperia 5 Plus korábbi neve még. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.