Hirdetés

Már ebben a hónapban befuthat a Sony Xperia 1 II



|

Nem olcsó, de nagyon ígéretes az Xperia 1 II, és a jelek szerint már április végén megjelenhet a boltok polcain.

Hirdetés

Vételárak tekintetében az Xperia 1 II sem váltja meg a világot, azonban eléggé ígéretes a készülék, így sokakat érdekel. Szerencsére már nem kell rá sokat várni, a szivárgások és a Sony egyik tweetje szerint a következő hetekben, április vége felé jelenik meg a készülék a piacon. Eredetileg februárban, egy online rendezvényen debütált, megjelenési információk, és így pontos, várható vételár nélkül. 

Hirdetés

Szó-beszédek persze vannak, és az sem kizárt, hogy első körben csak Spanyolországban lesz kapható Európán belül az új modell, de a legtöbben arra számítanak, hogy május elején már sok régióban elérhető lesz. Mi a helyzet a vételárral? Sajnos nem lesz valami kedvező, a Sony is követi a trendeket, sőt, a szivárgások alapján 1200 euróba is kerülhet az Xperia 1 II. A Xiaomi és a OnePlus áremeléseivel így lassan nem is létezik 1000 euró alatti csúcsmobil. 

Az Xperia 1 II azonban kitűnik majd a mezőnyből, 21:9-es, 4K-s, 6,5 hüvelykes kijelzővel, és még jackcsatlakozó is lesz benne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.