Hirdetés

Sorra jönnek majd az Apple processzoros Mac gépek



|

Jövőre új iMac és MacBook Pro várható, 2022-ben pedig egy 32-magos Mac Pro érkezésére számíthatunk.

Hirdetés

Az első M1 processzoros MacBook megjelenése óta folyamatosan azt halljuk, hogy az Apple hamarosan újabb és újabb saját CPU-s modelleket dob majd piacra. A Bloomberg meg nem nevezett forrásoktól most további konkrétumokat tudott meg. Ezek alapján 2021-ben jöhet egy nagyobb MacBook Pro és egy frissített iMac, majd 2022-ben egy 32-magos Mac Pro is. 

Állítólag az Apple egy egész sorozatnyi processzort fejleszt, és a leggyorsabbakat csak 2022-ben mutatja majd be. Magszámból sok variáció lesz, 2021-re viszont az a terv, hogy új MacBook Pro laptop, valamint belépő- és csúcskategóriás iMac jön. Ez utóbbiak közel keret nélküli kijelzőt kaphatnak, a dizájn a Pro Display XDR-ről lehet majd ismerős. 

Hirdetés

A 2022-re várható, 32-magos CPU-val szerelt Mac Pro akár 64- vagy 128-magos grafikus feldolgozót is kaphat. Az erősebb MacBookok pedig 16- és 32-magos verziót kínálhatnak. És egyre több eszközben jelennek majd meg a mini-LED-képernyők. 

Az új Macek mellett lehet még számítani AirPods Studio fejhallgatóra, AirTags követőre, új iPad minire, de új iPad, iPad Pro, Apple Watch is jön jövőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.