Hirdetés

Sosem leszünk olyan menők, mint azok, akik 1985-ben Sinclair e-bike-ban csapatták



|

Ez van: elektromos hajtás, before it was cool.

Hirdetés

A The Next Webnél bukkantak rá a Sinclair C5 velomobil több mint 30 éves tévéreklámjára, ami egyszerűen minden ízében tökéletes - nemcsak marketinges értelemben, de bizony mint termék is.

Ha úgy vesszük, a 1985-ben gyártott, háromkerekű, elektromos, de pedálhajtású hibridjárgány mindent tud, amit egy modern, trendi járműnek ma igazán tudnia kellene:

kirívó külsejű, olcsó használni, nem káros a környezetre, mozogni is könnyű vele, sőt, már 14 éves kortól bárki menőzhet vele az utakon - még ha csak 32 km-es hatótávon is.

Hirdetés

Sir Clive Sinclair találmánya aztán végül pont gyenge marketingje, fogadtatása, valamint biztonságbeli gondok miatt tűnt el a süllyesztőben, hogy aztán most, 2021-ben világítson rá minket arra, valójában mennyire is megelőzte saját korát.

Íme tehát a Sinclair C5 bemutatóvideója, mindenkinek kellemes időutazást - és ne búslakodjatok, egyszer talán eljön a mi időnk is.

A 80 éves Sinclairt tavaly külön cikkben ünnepeltük szülinapja alkalmából, ahogy másik vívmányát,  a ZX Spectrumot is, ami ősszel felújított változatot is kapott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.