Hirdetés

Sötét módot kapott az Apple Store app



|

Kukksötétben vásárolnál az Apple online boltjából, de eddig csak az állított meg, hogy nem akartad kiégetni a retinádat a fehér háttérrel? Eljött a te időd! Sötét mód! Apple! Vásárlás! Boldogság! (Szarkazmus!)

Hirdetés

Az Apple frissítette az iOS rendszerre írt Apple Store appot, amelybe így már a sötét mód támogatása is bekerült. A vásárlók tehát úgy használhatják esténként az alkalmazást a termékek beszerzéséhez, hogy fekete alapú kezelőfelületet néznek, ami kevésbé irritálja a szemeiket. Ezzel az Apple folytatja a z éjszakai mód beépítését a saját alkalmazásaiba - legutóbb az Apple Support app kapott ilyet. 

Hirdetés

Az Apple platformján a sötét módban persze nem csak simán megfordítják a színeket, intelligens módon tartják meg a színeket, és váltják a fekete szöveget, grafikát fehérre. A szemek kímélése mellett a minél több fekete elem használata az OLED kijelzős eszközök számára az akkumulátor üzemidejét is növeli, hiszen jóval kevesebb képpontot kell "felkapcsolni", ezáltal az elsötétített appok használatakor nem fogyaszt annyit a megjelenítő.

Természetesen a mostani frissítésbe a szokásos hibajavítások és teljesítménynövelő változtatások is bekerültek, és már ingyen elérhető az App Store-on keresztül

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.