Hirdetés

Sötét módra válthat esténként a Google asztali keresője



|

A Google már teszteli az asztali kereső sötét módját, ami esténként sokat segíthet a szemek kímélésében.

Hirdetés

A 9to5Google jelentése szerint a Google már aktívan teszteli az asztali webes keresőjének sötét módját. Állítólag csak elvétve bukkan még fel a sötét téma, egyelőre csak a keresési találatoknál, de külső fejlesztésű böngészőkben is működik (például a Firefoxban). 

A megjelenés és a dizájn változatlan, így akinél elérhetővé válik a sötét mód, az alapvetően sötétszürke hátteret kap, fehér Google logóval és kék gombokkal. 

Hirdetés

Azt egyelőre senki sem tudja megmondani, hogy a Google mikor teszi elérhetővé szélesebb körben is ezt az újítását. Nem lenne meglepő, ha a következő hónapokban mindenkinél aktiválná. 

Már csak azért sem, mert mostanra nem csak a Windows 10 és a macOS, de maga a Chrome is támogatja a sötét módot. A sötét kereső pedig valamivel jobban kímélheti a szemeket az esti órákban, amikor különösen kellemetlen a vakítóan fehér háttér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.