Hirdetés

Sötétben világító kábeleken dolgozhat az Apple



|

Nem a divat a lényeg: a kábelek világítása különböző visszajelzéseket adna a felhasználónak.

Hirdetés

Egy frissen megjelent szabadalom alapján úgy néz ki, hogy az Apple mérnökei szeretnék feldobni az almás termékekhez tartozó kábeleket. 

Hirdetés

Az Apple jövőbeli kábelei ugyanis világítanak majd, de nem azért, hogy a sötétben menőbben legyenek. A cél az, hogy az aktuális állapotokról adjanak visszajelzéseket. 

A rendszer egy vagy több LED-et használ majd a visszajelzésre. A különböző fények mellett eltérő színű és fényű effektek is lehetnek. Így több eseményt és állapotot is tud jelezni egy kábel, például a készülék töltöttségi szintjét. 

Nem összekeverendő mindez a jelenlegi kapható világító kábelekkel - azok inkább partikábelek, míg az Apple most megálmodott kiegészítői jelzőrendszerek. 

A LED-es rendszer USB-C-n, Lightning csatolón és Thunderbolton is működne, vagyis az Apple minden eszközével kompatibilis lenne. Az persze remek kérdés, hogy mennyire lenne drága egy ilyen kábel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.