Hirdetés

Speciális magnéziumötvözetből készülhet a Galaxy S9



|

A Samsung egyik védjegyeztetési eljárása arról árulkodik, hogy az idei zászlóshajók háza magnéziumötvözetet használhat.

Hirdetés

Egyre közeledik a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ bemutatója, nem túl meglepő tehát, hogy a legapróbb morzsákra is azonnal harapnak a rajongók és a média. Mindennek hála már a bemutató előtt sokat megtudhatunk az idei zászlóshajókról. 

Hirdetés

A Samsung nemrég például védjegyeztetési eljárást indított a Metal 12-re az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalán keresztül. Ez egy új, könnyített és strapabíró magnéziumötvözet, amit maga a Samsung fejlesztett ki. 

A 2018-as Notebook 9 laptopjánál már fel is használta, a kérelem szövege alapján pedig úgy néz ki, hogy a Galaxy S9, Galaxy S9+ okostelefonoknál és a Gear S4 viselhető eszközöknél is bevetheti. 

Miért érdekes ez a magnéziumötvözet? Egy okostelefon nem lesz nagyságrendekkel könnyebb, azonban valamit mindenképp segít ilyen téren az újítás, továbbá még nagyobb strapabíróságot is garantál. 

A SamMobile szerint egyébként a Samsung már a Galaxy S7-ből is csinált ilyen prototípust, bár az a modell végül nem jelent meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.