Hirdetés

5+3 Spotify-trükk, amit valószínűleg nem ismertél



|

A népszerű zenei streamingplatform tartogat pár ügyes funkciót, ha tudod, hol keresd.

Hirdetés

A Spotify a streaming-éra egyik legkomolyabb sikertörténete, az oldal felhasználóinak száma közelíti a félmilliárdot (a tavalyi év harmadik negyedévében már 456 millió felett járt a számuk), akik 80 millió zeneszám és négymillió podcast között tobzódhatnak.

Az okostelefonokon és desktop-alkalmazásként is elérhető kliensprogram viszonylag felhasználóbarát, a kezeléséhez nincs szükség informatikai diplomára, a Spotify ajánló algoritmusa pedig kellemes meglepetéseket okozhat a vájtfülű zenebarátoknak is. A felhasználók akár ingyenesen is használhatják a felületet, ilyenkor reklámüzeneteket kell meghallgatniuk, illetve bizonyos funkciók nem működnek, a havi tízdolláros Spotify Premium előfizetés azonban rengeteg előnnyel jár, a reklámmentességtől az offline lejátszásig.

Ahhoz, hogy a maximumot hozhasd ki a Spotify-ból, érdemes elsajátítani az alábbi trükköket, amelyekkel létrehozhatsz saját rádióadót, hatékonyan szűrheted a különféle dalokat, de akár barátaiddal közösen is hallgathatjátok a kedvenc számaitokat. Lássuk, milyen mutatványokra képes a Spotify!

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.