Hirdetés

Könnyebb lejátszást tesz lehetővé az új Spotify dizájn



|

Az iOS-es felhasználók több apró változást is észrevehetnek a Spotify mobilos appján belül.

Hirdetés

A Spotify nemrég három új ikonnal újított a zenei streamingszolgáltatás iOS rendszerre írt mobilos appjában. Az ikonok célja az, hogy könnyebb legyen albumokat hozzáadni a lejátszási listákhoz, letölteni azokat offline meghallgatásra, illetve gyorsan keverhetőek legyenek a dalok. Az új ikonsávot a képernyő közepén az ingyenes és a prémium csomagot használó emberek is megkapják az album listája fölött. A nagy zöld mix gomb pedig lehetővé teszi az egy-gombnyomásos albumkeverést. 

Hirdetés

A szív ikonnal lájkolni lehet az albumot, a letöltés ikonnal pedig értelemszerűen letölteni lehet azt, ez magától értetődő módon működik. 

A Spotify ezen felül minden nézetben táttatja az adott dal borítóképét, illetve megjeleníteni a kedvencnek jelölt számok mellett a szív ikont is a kijelzőn. Így könnyebb lesz megtalálni a kedvenc dalokat, de azt nem tudni, hogy Androidra mikor jönnek ezek az újítások és ikonok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.