Hirdetés

Stílusos gamer szék is jön az Elden Ring mellé



|

Vajon mennyire leszünk ügyesebbek a noblechairs újdonságától a FromSoftware játékában?

Hirdetés

Egyértelmű, hogy az Elden Ring az idei év egyik legjobban várt játéka, hiszen a FromSoftware korábban már többször is bebizonyította, hogy tudja, hogyan kell olyan játékot csinálni, amiben szórakozva szenvedhetnek a játékosok. Habár az ügyesebbek várhatóan egy kerti székben kucorogva is simán le fogják nyomni a játék legdurvább ellenlábasait, aki stílusosan szeretne belevágni a kalandba, annak tudunk ajánlani egy remek meglepetést.

A remek gamer székeiről elhíresült noblechairs ugyanis még az Elden Ring premierje előtt leleplezett egy olyan darabot, amelyet a FromSoftware újdonsága ihletett. A noblechairs HERO Elden Ring Edition fekete és arany színekben pompázik, a játék címe mellett pedig pofás motívumokat is pakolt rá a gyártó.

Hirdetés

Így a dizájn egyszerre szép és többé-kevésbé letisztult is, nincsenek rajta feleslegesen túlbonyolított elemek, de mégis hamar felismerhetjük, mihez kapcsolódik a szék. A HERO Elden Ring Edition az egyéb extrák mellett állítható 4D-s kartámaszokkal, és 125 fokig dönthető háttámlával érkezik, és akár 150 kilogrammot is elbír, szóval elég széles réteg számára alkalmas. Az érdeklődők már elő is rendelhetik a széket a gyártó hivatalos oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.