Hirdetés

Strapabíróbb mobilokkal és okosórákkal támadhat a Samsung



|

A gyártó következő generációs eszközei között már lehetnek olyan darabok, amelyek egy újfajta védelmet kapnak.

Hirdetés

Legyen szó laptopról, okostelefonról, tabletről vagy akár okosóráról, gyakran nem csak az számít, hogy milyen hardvereket pakolt a gyártó az adott eszközbe, hanem az is, hogy milyen külső borítással és egyéb védelemmel látta el azt. A hajszálkarcokat nehéz elkerülni, de bizony elég sokat számít, hogy egy mobil képernyője már az első esés után berepedezik, vagy komolyabb becsapódásokat is kibír, és a nagy gyártók érthetően ezen a téren is szeretnének valamelyest fejlődni.

Friss szivárgások alapján azt lehet gyanítani, hogy a Samsung komolyabb védelemmel szeretné ellátni a Galaxy családhoz tartozó, következő generációs mobiljait és okosóráit. A gyártó elvileg már le is védetett olyan remekül csengő kifejezéseket, mint az "Armor Frame", a "Pro-Shield", az "Armor Skins" és az "Armor Layer". A védjegyeket április 30-án nyújtotta be a vállalat az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalához, így gyaníthatóan talán még idén vagy jövőre be is mutatkozhat az új technológia.

Hirdetés

Habár a gyártók az elmúlt években nagy előrelépéseket tettek a készülékek biztonságossá tételében, köszönhetően többek között az olyan megoldásoknak, mint a Gorilla Glass Victus, azért továbbra is van még hova fejlődni. Kíváncsian várjuk tehát, hogy a Samsung mit villant majd ezen a téren.

Szerintetek szükség van új védelmi megoldásokra, vagy a felhasználóknak kéne jobban odafigyelniük készülékeik állapotára? Esetleg mindkettő?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.