Hirdetés

Streamereknek szánt mikrofonokat ad ki az Elgato



|

Az Elgato Wave 1 és Wave 3 egyértelműen a Blue Yeti ellen száll ringbe a streamerek kegyeiért.

Hirdetés

Soha nem volt még talán ennyi streamer: valaki azt közvetíti, ahogy játszik, valaki podcastet sugároz, más a zenei nagyságát szeretné megmutatni. Mindegyikhez kell persze egy jó mikrofon, ezért az Elgato most bemutatta az új Wave 1 és Wave 3 megoldásait. A Corsair egyébként néhány éve vásárolta fel a márkát, és azóta folyamatosan kedvezne vele a streamereknek. Ezek a mostaniak azonban az Elgato első USB-s mikrofonjai. 

Hirdetés

A Wave 1 és a Wave 3 egyaránt kondenzátoros mikrofonok, ezt elsősorban az énekesek és podcast-szerelmesek részesítik előnyben, mert alacsony hangerő mellett is tudnak rögzíteni. A dizájn mindkét modellnél modern és strapabírónak is tűnik. 

Mindkettőre jutott jackcsatlakozó. A 48 kHz-es Wave 1 elülső hangerőgombja egyébként érintős némítógomb is egyben, a 96 kHz-es Wave 3 pedig kapacitív szenzort kapott felülre. Mindkettőn van torzításmentes technológia túl hangos beszéd esetére. A Wave 1 és Wave 3 vételára 130 és 160 dollár, és egyértelműen a Blue Yeti mikrofonok ellenfelei ezek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.