Hirdetés

Surface Tollat is kezelt volna a Lumia 950



|

Az eredeti koncepció alapján a Lumia 950 és a Lumia 950 XL a Surface Tollat is támogatták volna.

Hirdetés

Bár asztali gépeken és laptopokon a Windows az úr, a mobilos szektorban gyakorlatilag halottnak tekinthető a platform. A Microsoft ráadásul 2015 ősze óta egyetlen készülékkel sem állt elő. 

Hirdetés

Akkoriban viszont nagyon ígéretesnek tűnt a Lumia 950 és a Lumia 950 XL. Az elsők között kaptak USB-C portot, elsőként támogatták a Continuum funkciót. 

Mindez nem volt elég arra, hogy a készülékek megnyerjék a fogyasztókat, és borsot törjenek az Android és az iOS platformok orra alá. 

A Microsoftnak viszont nagyobb tervei voltak a két eszközzel, mint tűnt. A Windows Central előásott némi reklámanyagot a Lumia 950 egyik korai tervéhez. A specifikációk stimmelnek (5,2 és 5,7 hüvelykes kijelző, 20 megapixeles kamera és Snapdragon 808, 810), de van két olyan érdekesség, ami a végleges termékbe már nem került bele. 

A redmondi tervek alapján a készülékek a Surface Tollat is támogatták volna, továbbá okostokokat, amelyek olyan dolgok megjelenítésére lettek volna képesek, mint a bejövő hívásnál a névjegy mutatása. 

Azt lehetetlen megmondani, hogy az androidos vagy az almás táborból bárkit meghódítottak-e volna ezek, de az elképzelhető, hogy a Galaxy Note széria rajongói megfontolták volna a Lumiákat. 

A pletykák szerint egy napon még jöhet Surface Phone, teljes értékű Windows 10-zel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.